WONEN

Hapertse Kluis biedt u een veilige woonomgeving. Alle zorgstudio’s liggen op de begane grond en zijn voorzien van een alarmsysteem waarmee u de hulpverleners kunt oproepen. Alle zorgstudio’s zijn ruim (40 m2) en van alle gemakken voorzien.

Elke zorgstudio heeft een kitchenette met koelkast en badkamer met douche en toilet. Iedere zorgstudio is toegankelijk voor rolstoelen en voorzien van telefoon, cai-aansluiting, internet en brandbeveiliging. De studio’s zijn gestoffeerd en gemeubileerd, maar u kunt uw studio verder met uw vertrouwde spullen inrichten.

Comfort en gezelligheid

Door de kleinschalige opzet kan Woonzorg Hapertse Kluis zijn bewoners een hoge kwaliteit zorg en gezellig wooncomfort bieden in een huiselijke sfeer. U kunt in de gezellige gemeenschappelijke huiskamer uw medebewoners ontmoeten, samen eten, koffie drinken of deelnemen aan een activiteit. Familieleden, vrienden en bekenden zijn altijd welkom.

Hapertse Kluis nodigt tweemaal per jaar bewoners en hun naasten uit om het verblijf in onze voorziening te evalueren en eventuele voorstellen tot verbeteringen met elkaar te bespreken.